Just nu råder många tankar, grubblerier, kring boende. Är det dagens i-landsproblem att önska sig ett rum till? Eller kanske drömma om ett uterum?

Tre år sedan kändes 163 kvm väldigt stort.  Från 115 till 163. Wow! Slottsboende! Men, nu efter att barnen fått var sitt rum och arbetsrummet som blivit avvisad till köket och vardagsrummet känns det som ett MÅSTE att få ett rum till. Och när man väl håller på lönar det sig väl att bygga ett efterlängtat uterum. Ett getingfritt rum. Ett rum för växterna vintertid.

Men, är det rimligt att det ska kosta skjortan att olivträdet har det bra? Att printern och monitorn äntligen får plats. Att gästerna får utrymme till att hänga upp sina kläder?

Just nu råder ett enhälligt JA i familjen. Eller?

Jag skissar och suddar. Suddar och skissar.  I sinnet.

Arkitekten  http://www.skanskarum.se/ har kommit med förslag. För bra för att vara sant. Skit också. Hade varit lättare att ångra sig om det hade kännats helt fel.

Men, allt är relativt. På hemnet en villa till salu. http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/475189. Prislapp 15 miljoner.

Än så länge vägrar den subjektiva diagnosen lyda: storhetsvansinne. Och vi kör på med våra ombyggnadsplaner. Än så länge.

Fortsättning följer…

Annonser