Paul Anka har alltid stått mig nära, närmast via mammas passion till denne man. Som liten uppstod närheten främst genom tvång (det enda som spelades i mammas bil) och som äldre genom nostalgiskt skrålandes till ”Diana”.

Paul Anka är gift med svenska Anna Anka, 30-år yngre superoxid blonderad bimbo. Hon har nyligen medverkat i programmet ”Hollywood fruar”. 

Anna tycker att det är såå synd om svenska män, eftersom det i Sverige är tillåtet för kvinnor, efter att de ”fångat” en man, att förfalla, klä sig slafsigt och strunta i mannens behov. Anna Anka tycker inte att det är underligt att många väljer att skilja sig.

Kunde inte låta bli att skriva ner några av hennes citat:

”Här tar männen hand om allt det ekonomiska, allt annat är en förolämpning mot både kvinnan och mannen i förhållandet.”

”Svenska pappor är tragiska med sina blöjbyten och sin jämställdhet. En riktig amerikansk man får panik om han är ensam med barnet i mer än 20 minuter.”

”Sexuellt är det kvinnans skyldighet att se till att mannen är tillfredsställd, gör hon inte det får hon skylla sig själv om han är otrogen.”

”Kan någon förklara vad det är för skillnad mellan mig och Ashton Kutcher? Om du går in i en hundaffär, köper du då en gammal hund eller en söt valp?”

”Här håller inte mammorna på och tjatar på sina döttrar om utbildning och om att gå till college, utan om att hitta en idrottskille eller en kändis! Är det inte underbart?”

Mamma, please medge att Paul Ankas glans inte är så stark efter detta? Hur i helgoland kan man gifta sig med en så korkad person?

http://blogg.aftonbladet.se/1/2009/09/varfor-tycka-synd-om-anna-anka

Annonser