Kanarieöarna imorgon bitti. Semester. Vi fyra. Elliot fortfarande krasslig efter nästan en vecka hemma. Engla fick feber igår. Kräktes på natten. Nu hos doktorn för att se om det är svininfluensan. Elliot har testats. Han har den inte. Inte än iallafall. Själv har jag ont i halsen. Förmodligen psykiskt eller pga för lite yoga på sistone…

Jag brukar inte vara av den gnälliga sorten. Försöker se livet från den ljusa sidan. Men varför ska alltid nån i familjen bli sjuk när vi ska åka iväg på semester?

Murphys lag: Lagen har fått sitt namn från ingenjören Edward A. Murphy, Jr. som experimenterade med raketslädar i USA:s flygvapen på 1940-talet. Arbetslaget där Murphy deltog försökte eliminera alla möjligheter för de tekniska anordningarna att misslyckas. Murphys ursprungliga formulering var: ”Om det finns två eller fler sätt att göra något, och ett av dessa sätt leder till en katastrof, så kommer någon att göra det på det sättet”. ”Murphys lag” har i folkmun förvandlats och beskriver alla typer av oturliga sammanträffanden, som att det bara regnar de dagar då man inte har med sig något paraply eller att man i snabbköpet alltid hamnar i den långsammaste kassakön. Källa: wikipedia.

Annonser