Åh vad vi har haft det skönt.  Efter en surrealistisk start. Oförglömligt. Flygresan tog 9 timmar istället för 5,5. Mellanlandning i Manchester av alla ställen. Fick ingen mat och kunde inte använda toaletterna. Min reptilhjärna var igång ett antal gånger. Tills vi kom fram. Palmer. Sol. Pool. Beach. Värme. Mat.

Jag hade planer. Som vanligt. Många skullen. Många idéer. Men det blev poolen. Lustigt att man märker hur trött man är när man tillåter sig att slappna av. Varva ner.

Minidisco varje kväll. För barnen. Lollo och Bernie. Vatten gympa och vatten polo. Charter för hela slanten. Men jag njöt ändå. Tji fick jag. Heja charter. Heja lekledare. Heja organiserad familjesemester.

http://www.ving.se/kanarieoarna/playa-del-cura

Välkommen till Playa del Cura, en lugn och fridfull semesterort mellan populära Puerto Rico och pittoreska Puerto de Mogan. Här finns en liten badvik med grovkornig sand och småsten där du verkligen kan koppla av och njuta av semestern. Riviera Marina Hotel är ett fräscht och trevligt familjehotell på den allra solsäkraste delen av Gran Canaria, intill havet och stranden. Här finns allt du kan förvänta dig av ett SunGarden; massor att göra för barnen, flera olika pooler (varav en är uppvärmd till 22 grader), fotboll, vattengympa eller andra aktiviteter. Här finns också våra populära maskotar Lollo & Bernie.  Till MiniLand är alla barn välkomna för att leka, pyssla, se på film och träffa nya kompisar tillsammans med mamma eller pappa.

Annonser